23. sep. 2024

Ny faglig konsulent

Søfartens Ledere har ansat Agnete Klæsøe Lund Andersen som ny faglig konsulent. Læs mere om hende her.

Billede til nyheden Ny faglig konsulent
Agnete Klæsøe Lund Andersen er ny faglig konsulent hos Søfartens Ledere. Foto: Karin Skolnik

Agnete startede på fuld tid den 1. september, flere af jer har dog haft kontakt med hende i august måned, hvor hun startede på deltid. 

Agnete er 42 år og er en erfaren og kompetent jurist med en stærk baggrund inden for arbejds- og ansættelsesret. Hendes karriere har været præget af evnen til at samarbejde effektivt, håndtere komplekse personalesager og opbygge tillidsfulde relationer med medlemmer, kolleger, faglige organisationer og andre interessenter.

9 år hos Tandlægeforeningen

Agnete har en solid erfaring fra sine 9 år hos Tandlægeforeningen, hvor hun ikke blot har løst mange sager i et hektisk arbejdsmiljø, men også har været en vigtig ressource som oplærer af nye medarbejdere og fagligt fyrtårn i afdelingen. Hendes stærke kommunikations- og forhandlingsevner har været afgørende i rådgivningen om komplekse personalespørgsmål, herunder ansættelse, opsigelse og konflikthåndtering.

Master i konfliktmægling

For nylig har Agnete udvidet sine kompetencer ved at studere en master i konfliktmægling på Københavns Universitet. Denne uddannelse, som hun netop har afsluttet med topkarakterer, har yderligere skærpet hendes evner inden for konfliktforståelse, forhandling og mægling. Hun har i sit studie især fokuseret på lederes anvendelse af mæglingsredskaber i håndtering af medarbejderkonflikter.

Dedikeret med masser af erfaring og godt humør

Agnete er en dedikeret og målrettet professionel kollega, der bringer en unik kombination af juridisk ekspertise, praktisk erfaring og avancerede mæglingsfærdigheder med sig.

I sekretariatet mærker vi allerede effekten af hendes indsats og gode humør. På ret kort tid har hun hjulpet flere medlemmer til bedre fratrædelsesaftaler, problemer i ansættelsesforholdet og rådgivning om deres rettigheder ved tvist med redere/arbejdsgivere.

Det kan Agnete hjælpe med

  • Konkret sagsbehandling af ansættelsesretlige sager og generelle henvendelser.
  • Lokal forhandling af sager, overenskomstforhandlinger samt forhandling af lokale aftaler.
  • Forberedelse af faglige voldgiftssager og arbejdsretssager.
  • Rådgivning og vejledning til medlemmer om deres rettigheder fx i forhold til løn, pension, ferie m.m.

Velkommen til Agnete. Jeg håber, at I vil tage godt imod hende.

Relaterede nyheder