Selvstændig

Overvejer du at overgå fra en almindelig ansættelse som lønmodtager til at være selvstændig erhvervsdrivende (f.eks. som konsulent), hjælper vi dig på vej.

I mange tilfælde kan du hente gode råd og vejledning allerede i den tidlige overvejelsesfase, hvor både vores advokater og job-og karrierekonsulent står klar til at rådgive dig om et arbejdsliv som selvstændig.

Ved at få tidlig rådgivning, kan du sikre dig, at du vælger den rigtige selskabsform, har styr på moms, SKAT, prissætning, kontrakter mv., inden du går i gang.

Ligesom du kan sikre dig, at du ikke er bundet af klausuler fra din gamle arbejdsgiver, der kan forhindre – eller udsætte – dine planer som selvstændig erhvervsdrivende.

Vær også opmærksom på de regler, der er for, hvornår du etablerer dig som selvstændig erhvervsdrivende, hvis du stadig er ansat.

Alt dette hjælper vores advokater dig med at få styr på.

Læs mere:

Kurser for selvstændige

Vi afholder løbende kurser for medlemmer, der ønsker at blive selvstændig erhvervsdrivende. Kurserne indeholder bl.a. oplæg fra advokater, job- og karrierekonsulenter og revisorer.

På kurserne kommer vi rundt om nogle af faldgruberne, så som moms, skat, valg af selskabsformer, prissætning, klausuler som kunderne ønsker at pålægge dig såfremt denne udfører arbejde som f.eks. konsulent.

Vi rådgiver også om kontrakters indhold og forhold du skal være opmærksom på f.eks. forsikring, barsel og rådgiveransvar.

Kan du ikke vente på, at vi holder kursus er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.